Hembakat-bästa tidningen!

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Ja, enligt mig så är Hembakat den bästa bakningstidningen som finns! 🙂 Där finns underbara recept, både lättlagade och en aning svårare, men ändå något som nog alla kan klara av att baka. Sedan så är det väldigt fina bilder och många tävlingar. Det ända som är lite dåligt är att den inte kommer så ofta… Ibland kan den komma nästan varannan månad och det är ju ganska länge att vänta på den när den är så bra, men man väntar ju aldrig för länge på något bra! 😀 När det väl har kommit ett nytt nummer så är jag väldigt glad! Och jag har alla nummer hittills!
Tryck HÄR för att komma till Hembakats blogg.

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *