Matildas örtgård

  Skrivet den   av   4 kommentarer

Nu har jag fått min egen örtgård med sammanlagt 12 örter. Kul kul! 🙂 Där finns dill, mynta, fransk dragon, rosmarin, örtselleri, timjan, citronmeliss, slätbladig persilja, persilja, basilika, oregano och gräslök. Just nu är de ännu ganska små (endel) men de växer ju och blir större varje dag.
Här är lite bilder:

 

 

 

Dillen har jag sått frön från så det tar längre tid tills det kommer upp någon dill

//Matilda
Kategorier: Matildas KafferepTags:

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

4 kommentarer

 1. Karin skriver:

  Åh va fint! Jag önskar mig oxå en örtagård och jordgubbar och potatis och körsbärsträd… *ler* Drömma går ju alltid!

  Ha en skön dag, kram Karin

 2. Matilda skriver:

  Ja, körsbärsträd skulle vara kul att ha! 🙂 Tack detsamma!

 3. Matglad skriver:

  Jättefint! Härligt att kunna gå ut och plocka sina egna örter till maten 🙂

 4. Matilda skriver:

  Ja, visst är det! Väldigt kul 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.