Testat – Marabou Saltlakrits (Limited Edition)

  Skrivet den   av   2 kommentarer

Det har ju kommit en ny smak från Marabou, saltlakrits! Testade den på nyåret (och en gång efter det) och jag tycker den är riktigt god. Är knaprig med de hårda saltlakritsbitarna i chokladen, men kanske lakritsen ända är lite lite för salt i min smak. Men det är ju saltlakrits. Köpte hem en platta till bakning. Tänker kanske använda den till att smälta och hacka ner i en kladdkaka, chokladmuffins eller kladdkakemuffins. Lakritskladdkaka, det kan blir riktigt gott tror jag!
Jag ger 4 1/2 / 5 p. som betyg.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

2 kommentarer

  1. Anonym skriver:

    var hittade du den????????

  2. Matilda skriver:

    I den vanliga matbutiken (åtminstone i Finland) 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.