Mina muffinsformar

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Jag älskar muffinsformar och köper nya hela tiden när jag hittar några fina! Har redan väldigt många olika, t.ex Dr. Oetkers muffinsformar (som jag har läst att ska vara bra, stabila och hålla färgen bra när man gräddar), muffinsformar från Kalasform, minimuffinsformar, ”Italienska formar” som finns att köpa här i Finland och är gjorda utav lite hårdare papper, vanliga vita, stora mönstrade muffinsformar, fyrkantiga muffinsformar från Åhléns m.m.
Här kommer några bilder på alla mina formar:

//Matilda


Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.