Söndagsinspiration

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Denna söndag ska jag tipsa om två fina utländska bloggar.

Den första bloggen heter How Sweet It Is och är en engelsk blogg med mat och bakverk. En blogg med fina bilder och massvis med recept. Hur låter t.ex Snickers bars, Milk chocolate cupcakes with Fresh mint frosting, S’mores Cake in a jar, Brownie pizza eller Red velvet brownies with white chocolate frosting.
Gott va?

Den andra bloggen är den norska bakningsbloggen Passion 4 Baking som också är utsedd till Norges mest älskade blogg! Jag rekommenderar verkligen ett besök där. Underbara bilder varvat med mumsiga recept. Man skulle vilja testa allt!
Manuela, som driver bloggen har också kommit ut med en bakbok, ”Love Manuela”, som jag gärna skulle vilja ha. 227 sidor, en stor bok, med säkert massvis av goda recept.

Ha nu en bra kommande vecka!

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.