Söndagsinspiration

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Medan det är snökaos ute och snön bara vräker ner från himlen kan man passa på att baka något gott. Här kommer lite inspiration;

Ulrika som har den fina och inspirerande bloggen Bakverk och Fikastunder.. har gjort en Fluffig frusen polkagrispaj. Klicka HÄR så kommer du till inlägget. Visst låter det så gott!?

På Martha Stewarts sida finns ett recept på jättegulliga kycklingar, ”Spring Chick Cupcakes”. Och fast dom kanske ser avancerade ut verkar dom riktigt enkla att baka. Bara att man bakar muffins som man vänder upp-och-ner, brer ut frosting på hela muffinsen, doppar i rostade kokosflingor och dekorerar med mandel och lakrits.

Och till sist så har Pernilla/Bli min jäst gjort semlor/fastlagsbullar fast med choklad i, chokladsemlor. Låter riktigt gott.

Nu väntar jag riktigt mycket på våren, fast det är nog ett bra tag tills dess…

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.