Chokladdoppade jordgubbar

  Skrivet den   av   2 kommentarer

Det här är så enkelt att göra och så gott! Somrigt och gott. Nu finns det ju bara spanska jordgubbar i butikerna, men dom som jag har köpt har faktiskt alla gånger varit fina, söta och goda. Men de bästa är ju förstås inhemska! Till dom får vi ännu vänta en liten tid till…

Chokladdoppade jordgubbar
mjölkchoklad
färska jordgubbar

Låt det gröna vara kvar på jordgubbarna. Hacka eller bryt chokladen i minde bitar och smält chokladen över vattenbad eller i mikron. Doppa halva jordgubbarna i den smälta chokladen. Låt dom stelna i kylskåpet.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

2 kommentarer

  1. Emma skriver:

    Gott det ser ut, vad roligt att du är med i min tävling! / Emma

  2. Matilda skriver:

    Ja, det är ju så gott och somrigt!
    Håller tummarna 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.