Godistips!

  Skrivet den   av   4 kommentarer

Här kommer ett tips på godis som jag tycker man borde smaka. Om man tycker om jordnötssmör är det här något för en! Det är alltså Reesés Peanut Butter Cups jag talar om och jag bara älskar dom! Verkligen en favorit. Det är ”chokladkoppar” fyllda med jordnötssmör och jag tänker nog testa att göra egna någon gång. Det är ju ganska enkelt. Recept kommer då.
Reesés Peanut Butter Cups hittar man i alla fall i Finland på de amerikanska hyllorna i matbutikerna, men vet inte riktigt var man kan hitta det i Sverige, om det ens säljs i Sverige.
Någon som vet?

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

4 kommentarer

 1. Emilia skriver:

  Sv: Japp, jag har sytt den själv 🙂 Att sy klänningar har blivit en annan besatthet nu på senaste, näst efter bakningen såklart. Fördelen med att sy klänningar är ju att man slipper diska 😛

 2. Anonym skriver:

  Hej.
  Pojkvännen fann dem på ica, men annars går det lätt att beställa dem på nätet.

 3. Matilda skriver:

  Det var ju kul att man också hittar dem i Sverige! Dom är ju såå goda, mums! 😀

 4. Elin skriver:

  Finns att köpa på City Gross, där man kan hitta lite andra annorlunda grejer också, som mac'n'cheese och root beer tillexempel 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.