Sveriges nationaldag

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Imorgon är det ju Sveriges nationaldag! Grattis Sverige! Därför passar jag på att tipsa om fina Sverige-cupcakes som man kan baka. Jag gjorde de här själv förra året och blev väldigt lyckade tycker jag.

För att komma till receptet, klicka HÄR.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.