Sommartips

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Jag tänkte bara nämna ett tips om man eventuellt har vägarna förbi Västnyland (i Finland) i sommar. I Sjundby, på Sjundby slott, i Sjundeå gör dom hemlagad glass OCH hemlagade glasstrutar! Och den glassen, den är så underbar! Det är nog den bästa glassen jag ätit i hela mitt liv, lite dyrare är en vanlig köpt i en glasskiosk eller i en butik, men det är det verkligen värt! Underbart god! 🙂 Smakerna var rabarber, svarta vinbär, hallon, jordgubb och smultron. Jag smakade nu på svarta vinbär och smultron och… ja, det går inte att beskriva hur god den är! Alla bären är plockade själv och glassen är gjord helt från början! Testa verkligen glassen om man åker förbi där eller bor där nära.

Har tyvärr ingen bild på glassen.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.