Jag har fått en alldeles egen…

  Skrivet den   av   5 kommentarer

…KITCHEN AID!
Jag är så glad, nu kan jag baka mycket! Knåda degar länge, vispa maräng riktigt fast och göra macarons med sockerlag.
Färgen är creméfärgad, riktigt fin som passar överallt.
Imorgon ska jag testa den för första gången, får vi se hur den testar!
Är det någon av er som har en Kitchen Aid? Vad tycker ni om dom?

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

5 kommentarer

 1. marängel skriver:

  Grattis! Har velat ha en ett tag nu. Där är ju både snygga och praktiska. Men men, det är väl något som får vänta för min del…

 2. Vad fin den var, förstår att du är glad nu! Själv har jag en Ankarsrum assistent och är jättenöjd med den för den stora degskålens skull (7 liter).

 3. Matilda skriver:

  Agneta – Ja, det är jag! 🙂 Dom assistenterna är också väldigt fina och så har dom ju lite större degskål också. Har hört att dom är bättre att knåda deg med och så, men det borde nog gå bra med min Kitchen Aid också!

  Maränger – Tack! Du kan ju önska en till födelsedag eller jul. Eller konfirmation (om du inte redan kanske haft) 🙂

 4. Jenny skriver:

  Till degar är den perfekt, bara att låta den stå o jobba själv. Jag provade dock att vispa grädde utan stänkskyddet – inte att rekommendera… men annars är den toppen!

 5. Matilda skriver:

  Ja, men testade att knåda en deg, men den blev lite långsammare tyckte jag. Degen var kanske för tung… Men jag tycker nog att det inte stänker som mycket utan stänkskyddet på. Det beror väl på hur hög hastighet man har på!
  Men annars så är KitchenAid en toppenmaskin! 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.