Mitt första dessertbord

  Skrivet den   av   4 kommentarer

Här kommer en liten bild på dessertbordet jag gjorde till min födelsedag och konfirmation. Närmare bilder och recept på bakverken kommer senare.
Färgtemat var lila, rosa och vitt och jag hade cupcakes, macarons, cake pops, tårta, lemonad…

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

4 kommentarer

 1. Vilket härligt bord! Älskar känslan av att duka upp fina bakverk/mat till en bjudning 🙂

 2. Matilda skriver:

  Tack! 🙂
  Ja, det är det bästa! Och så får man beröm för allt 😀

 3. Beröm kan man aldrig få för mycket av 🙂 Fint du gjort!
  Dessertbord är så fina och det bästa av allt är att det smakar gott också! Mysigt att pyssla med dukning och upplägg. Får nog planera in något snart hemma hos mig också, men kanske jag kallar det fikabuffé istället…

 4. Matilda skriver:

  Tack! 😀 Det här var mitt första, men jag kommer nog absolut att göra många fler! Fikabuffé, det var ju också ett bra namn 🙂 Det är ju mer fika än dessert.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.