Tips på bakverk?

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Hej! Det har varit lite tyst här på bloggen pga. massor med prov, men nu börjar det snart ta slut. Och bara jag får kameran laddad kan jag ta och baka lite! 🙂 Kommer i alla fall att komma lite recept efter halloween, eftersom jag ska baka lite halloween-bakverk!

Men nu undrar jag, har ni några tips på vad ni vill att jag ska baka? Något riktigt gott, lite ny inspiration!

//Matilda


Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.