Tävling!!

  Skrivet den   av   7 kommentarer

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

Nu är snart jul och då tänkte jag passa på att ha en jultävling! Vinsten är sponsrad av Tårtdecor och är en teflonbakform X-mas whoopie pie:

För att vara med i tävlingen ska man:
1. Svara på frågan: Var ligger Tårtdecors butik? Svaret hittar ni HÄR.
2. Motivera varför just du ska vinna.

Jag kommer sedan välja ut den med rätt svar på frågan och den som har den bästa motiveringen. 
Du får även gärna berätta om tävlingen på din blogg om du har en. 

Tävlingen avslutas onsdagen den 12 december.
Hoppas många vill vara med och tävla och lycka till! 🙂
//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

7 kommentarer

 1. Amanda skriver:

  Ska man skriva svaret/motiveringen här eller i mail? 🙂

 2. Matilda skriver:

  Välj själv, men gärna i en kommentar.

 3. Diana skriver:

  tjipp tjipp…
  butiken ligger i kungälv…
  och jag tycker att jag ska vinna för att jag vill få tillbaka min julstämning som jag tappade bort för ett par år sen… jag har alltid jobbat mycket inför jul men i år ska jag få vara ledig hela helgen och känner att stressen kommer vara som bortblåst… så lite terapi i form av roliga formar är aldrig fel 🙂

  å tack för en mysig blogg… kul att du tar upp lite finska roligheter <3

 4. Amanda skriver:

  Okej, butiken ligger som sagt i kungälv och jag tycker att jag borde vinna för att jag är helt kär i julen och i bakning. Jag har däremot insett att jag inte har några julinspirerande bakverktyg. Därför skulle det vara jättekul att få vinna detta och kunna ta en paus från allt skolarbete och baka ända fram till jul. 🙂

 5. Svensk Jul skriver:

  Jag vill vara med och tävla 🙂
  Butiken liggger i Kungälv.

  Jag älskar allt med julen men när det är dags för julbaket är jag extra pirrig för att julbaka är en hobby jag bara älskar och med denna fina teflonbakform skulle jag kunna göra massor av goda kakor och bjuda tomten på när han knackar på min dörr med säcken full av julklappar. Så nybkta peppar kakor och mjölk till jultomten 😉

  Har även bloggat om tävlingen på min blogg länk: http://svenskjul.blogspot.se/2012/12/tavling_10.html

 6. Tårtdecors butik ligger självklart här i Kungälv där jag bor!!! 🙂
  Jag vill vinna för att jag kan gå runt i timtal i deras butik och det är så mycket jag skulle vilja ha ur deras sortiment. Att baka för mig är som terapi, jag blir lugn och glad. Bakning som hantverk ska man vara rädd om för hembakat är värdefullt och så mycket godare än det fusk som finns att köpa ute i affären.

 7. Evas Pyssel skriver:

  Butiken ligger i Kungälv.

  Att överraska är så himla KUL
  speciellt nu runtom jul.
  Till en baktokig dotter en WOW-present.
  Det vore det bästa som just nu hänt.

  Jättemysig blogg du har. Så bra att hitta julbloggar på ett ställe. Mycket rolig läsning och tips.
  Julhälsning från Eva

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.