Följ mig!

  Skrivet den   av   3 kommentarer

Har skaffat Instagram och heter där matildaskafferep (förstås) 😀
Följ mig gärna!

//Matilda


Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

3 kommentarer

  1. Liie skriver:

    sv: Jättekul att du är med och tävlar om en värmevän från Cochise Design i dagens lucka!

  2. Anonym skriver:

    Det ska jag kika in 🙂

    Såg att du var med i en tävling i en blogg, kanske jag kan locka med en tävling jag har nu där man vinner en goodiebag? 🙂 Den finns här: http://lellah.blogg.se/2012/december/vinn-en-goodiebag-fran-dam-knekt.html

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.