Älskar Hembakat!

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Jag har många favoriter bland alla mat- och bakningstidningar, bl.a BAKA, Allt om mat, Elle Mat & Vin, Lantliv Mat & Vin, Matmagasinet…
Men min största favorit blanda alla är tidningen Hembakat! Det finns så mycket bra med den att säga. Den är så bra helt enkelt, massvis med recept och snygga bilder, man får mycket med inspiration därifrån och när man läser den skulle man direkt vilja börja baka massor. Sedan så brukar det alltid finnas flera tävlingar där de lottar ut böcker och andra baksaker.
Det dåliga är att den skulle kunna komma oftare. Men förstås så måste de ju ha tid för att hinna testa alla goda recept 🙂 ”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”.

Om någon minns har jag redan för 2 år sedan ”lovordat” tidningen, men den är ju så bra! Tack för en bra tidning, hoppas den kommer finnas läänge ännu.

Senaste numret:

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.