Kom ihåg!

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Glöm inte att det är fettistisdag eller fastlagstisdag imorgon! Då måste man ju verkligen äta en semla (speciellt om man inte ätit en enda i år). För de som inte gillar vanliga semlor kan ju alltid göra wienersemlor (smördeg), cupcakes-semlor, macarons-semlor eller som jag gjort, whoopie semlor:

För de som gillar vanliga semlor finns här receptet, för hembakade är ju alltid godast (och snåla inte på varken mandelmassan eller grädden!)

Förra årets

Årets

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.