Nya bakningssaker

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Under veckan har jag handlat lite nya bakningssaker till mig, det är ju alltid så kul att gå runt och titta på allt fint som finns! Skulle liksom vilja ha allt, men tyvärr så går det ju inte. Jag fick åtminstone med mig fem saker varav fyra av dem är från Stockmann (andra bilden).

Med de fina formarna ska jag baka lite påskiga/våriga småkakor tror jag och med sprinformen ska det nog så småningom bli en liten regnsbågstårta (ev. till Melodifestivalen).

Klubbpinnar, rosa Margrethe skål, springform (18 cm i diameter) och ”muffinsborr”

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.