Melodifestivalstårtan inifrån

  Skrivet den   av   2 kommentarer

Jag visade ju er min Melodifestivalstårta/regnbågstårta igår, skar ju först upp den när finalen började så här kommer lite bilder på den inifrån. Blev väldigt nöjd med den för att vara första gången jag gör en sådan här tårta!

Bilderna är tagna med min iPhone

Och så vann ju Robin Stjernberg, blev SÅ glad!!
Tycker han var en värdig vinnare och han var en mina stora favoriter i finalen.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

2 kommentarer

  1. Du har en liten utmärkelse att hämta hos oss. 🙂
    Fin tårta du gjort!

  2. Matilda skriver:

    Tackar! Så snält av er 😀

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.