Gästbloggar hos Sandras Matkrypin

  Skrivet den   av   3 kommentarer

Som ni kanske sett har Sandra gästbloggat hos mig för några dagar sedan. Nu har jag gjort samma sak på hennes blogg och gästbloggat med temat påsk. För att läsa inlägget, klicka HÄR.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

3 kommentarer

 1. Anonym skriver:

  Hej från skoltidningsredaktionen! Vill du att din blogg ska få uppmärksamhet bland skolans elever och samtidigt höja läsarstaistiken? Vi har nu möjlighet att nominera vissa bloggar och nämna dem på vår sida i skoltidningen. Är du intresserad av detta ber vi dig nu att skriva ett blogginlägg där du kort beskriver vad din blogg handlar om och dig själv som bloggare, och eventuellt hurdan typ av blogg du har (t.ex. lifestyle, mode, träning, mat, hobby…). En trevlig bild i inlägget är ett plus. Försök att inte endast skriva samma saker som du tidigare har nämnt i t.ex. bloggbeskrivningen. Vi hoppas att det är okej att vi även publicerar en bild på de nominerade bloggarnas aktuella header på skoltidningssidan.
  MvH: Skoltidningsredsktionen

 2. tina skriver:

  Vilka söta små påskägg!

 3. Matilda skriver:

  Ja, visst är dom! Tack 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.