Strösselburk – DIY

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Under påsklovet när jag inte hade något annat att göra just då, satte jag igång att pyssla ihop en strösselburk! Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet, fast man förstås kunde ha dekorerat burken lite mer än vad jag gjorde.

Skulle egentligen vilja ha en träask med glaslock som liksom har ”fack” som man skulle kunna ha strösslet i, men det här får vara en lite tillfällig strösselburk 🙂
Har också gjort en video på när jag gör den, ska se om jag kan få upp den här på bloggen, men tillsvidare kan jag visa en bild på hur den blev och se ut. Har olika färgers muffinsformar som jag har strösslet i. Färggrannt och snyggt!

//Matilda
Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.