Toast Skagen

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Fast det här (som sagt) inte är en matlagningsblogg vill jag ändå ge er receptet på faktiskt en av mina favoriträtter! Det är Toast Skagen vi talar om. Jag älskar i princip allt som har räkor i sig och det här är ju bara så underbart gott, tycker ni inte också det?
Man får inte röra för mycket, då blir den rinnig. Därför brukar jag använda mig av turkisk yoghurt istället för crème fraîche. Jag tycker att crème fraîchen direkt blir lös och så kan man inte lägga upp röran snyggt.
En av mina favoriter var det alltså, om du inte smakat på Toast Skagen måste du göra det nu!

Toast Skagen
ca 6 små brödskivor

2 dl turkisk yoghurt (eller creme fraiche)
1/2 dl majonäs
1/2 rödlök
mycket dill, ca 1/2 dl
salt och vitpeppar
citronsaft
1 liten påse frysta räkor eller räkor med skal

rostbröd eller något annat gott bröd

Finhacka rödlök och dill. Blanda ihop alla ingredienser. Rosta bröden och lägg en klick räkröra på varje brödskiva. Klart, så enkelt var det.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.