Jordgubbs- och mangosmoothie

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Smoothie är så lättlagat och så gott! Går att variera i massvis av smaker och är rätt nyttigt. Min grund brukar vara turkisk yoghurt och mjölk och så tillsätter jag bara lite blandande frukter och bär. Så enkelt som det bara kan bli.

Idag till frukost gjorde jag den här vrålgoda jordgubbs- och mangosmoothien. Åh det blev super, testa detta!
Har inget exakt recept, jag brukar alltid göra från huvudet, men försöker skriva ett någorlunda tydligt recept. 

Jordgubbs- och mangosmoothie:

ca 3 stora msk turkisk yoghurt
en skvätt mjölk
ca 4 jordgubbar
mango i bitar (ca 3 msk)
ev. sötning (jag tycker inte det behövs eftersom jordgubbarna och mangon är ganska söta i sig)
Mixa ihop allt till en slät dryck och häll upp i ett glas.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.