Söta Desserter

  Skrivet den   av   2 kommentarer

Idag när jag var i butiken så jag den här tidningen, Söta Desserter, som är en ny tidning från Hembakat. Har inte ännu hunnit läsa den, men den verkar ju riktigt bra och så antar man ju det eftersom Hembakat är helt superb!
Har ni läst den?

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

2 kommentarer

  1. trollcafeet skriver:

    Hihihi, jag köpte den oxo idag men har inte ens hunnit öppna den. Precis som du resonerar jag att den måste va bra när det är Hembakat som ger ut den.
    /Trollmamma

  2. Matilda skriver:

    Har nu hunnit titta lite i den, inte helt, men den är iaf väldigt bra! Precis som Hembakat 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.