Om loppisfynd

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Att gå på loppis är något som jag gillar mycket. Oftast blir det då bakningssaker och böcker som jag köper där och jag tycker absolut att den bästa loppistiden är på sommaren! I Sverige finns väldigt många bra loppisar, när vi varje år åker på semester till Sverige stannar vi säkert på ett tiotal olika loppisar. Det är så billigt och så har man ju möjligheten att hitta fina, lite äldre bakningssaker som man kanske inte längre kan få tag på i vanliga butiker. Säkert finns det endel människor som tänker att de inte vill köpa saker på loppis eftersom någon har använt kläderna och sakerna före dem, men då går man nog miste om många fina saker! Här kommer ett litet urval på vad jag fyndat på loppisar;

Olika metall/kakformar:

Glasburkar och en polkagrisburk (röd/vit randig):

Gamla, fina Arabia-tallrikar:

Glasflaskor:

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.