Vinnaren i sommartävlingen…

  Skrivet den   av   1 kommentar

… i samarbete med LittleDessert är;

THERESE!!
med kommentaren:

Mitt bästa sommarbakverk får nog bli pavlova just för att man kan variera ”topingen” på den.så otroligt mycket och att den ska toppas med diverse bär och frukter. Sen känns maräng i allmänhet lite somrigt tycker jag 🙂

Jag skulle vilja vinna för att jag vet att grejerna skulle komma till användning och dessutom synas i min blogg.

Stort grattis till dig Therese! Hoppas du får mycket användning för din vinst.

Skicka din adress till mig på matildas.kafferep@gmail.com så att du kan få din vinst så snart som möjligt.

//Matilda
Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

1 kommentar

  1. Therese skriver:

    Nä men va kul! Tack så mycket 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.