Nylansering av LittleDesserts webshop!

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Jennifer Lindberg som driver bloggen LittleDessert (länk HÄR) har nu idag en nylansering av sin webshop. Webshopen har nu 100 nya produkter och allt är så fint! Man skulle ju vilja ha allt, eller hur?
I webshopen kan man köpa allt från presentkort till kalasprodukter till chokladfärger. Allt möjligt kul för alla bakningstokiga!
Mina favoriter blir direkt dom ursöta a Etoile muffinsformarna som finns i flera färger och dom fina papperssugrören. Papperssugrör är förresten väldigt användbart. Bara snyggt som en liten färgklick om man lägger dom i ett glas, som pinnar till cake pops, att dricka saft med och till allt möjligt annat.

Jag tycker verkligen ni ska ta en titt in i Jennifers nyalanserade webshop direkt, jag är säker på att man hittar något man vill köpa! Och förresten, i de första 20 beställningarna skickas det med en liten present och alla som shoppar något därifrån får 15% rabatt. Det är något det.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.