Kanelbullens egna dag

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Om fem dagar, den 4 oktober, är det kanelbullens dag. Dagen som är tillägnad kanelbullarna helt och hållet! Jag tjuvstartade lite och bakade redan idag en sats till frysen så det är bara att ta upp en på fredagen.
Kom ihåg att baka kanelbullar (för det är ju så gott)!!

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.