Julig banankaka

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Idag bakade jag en banankaka eftersom vi hade tre väldigt bruna bananer hemma. När det nu är jultider tänkte jag att man skulle göra den en aning juligare och då tillsatte jag lite pepparkakskryddor. Det tar inte över banansmaken, men känns ändå lite. Riktigt gott var det!

Passa på att baka den här om du har lite bruna bananer liggandes i fruktskålen. Ju brunare desto bättre (alltså sötare)!

Här finns även receptet på en klassisk banankaka med choklad.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.