Julkalender 2013 – Lucka 1

  Skrivet den   av   2 kommentarer

NU är det äntligen december. Välkommen underbaraste och mysigaste tiden på hela året!! Jag är så himla lycklig över att julen är här och för att fira det tänkte jag köra igång en julkalender här på bloggen ända fram till julafton, 24 december. Något jag inte haft förut men jag tycker det ska bli riktigt kul. Och ni ska absolut inte missa tävligen som dyker upp i lucka 2, men mer om den i morgon! 

Till lucka 1. I den första luckan hittar vi ett recept på pepparkaksdeg. Visst är det vrålgott med pepparkaksdeg!? 🙂 Har haft samma recept flera år i rad men i år testade jag ett nytt recept som blev toppen! Det kommer ifrån boken ”December – från adventspyssel till nyårspartaj”.
_________________________________________________________________________________

//Matilda
Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

2 kommentarer

  1. matilda skriver:

    Jag var så busig att jag gjorde en pytteliten stats, bara för att få äta lite deg, hoho :3

  2. Matilda skriver:

    Haha 😀 Förstår dig, det är ju så gott!!

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.