Julkalender 2013 – Lucka 8

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Lucka 8 och idag finns här något som nästan alla bakar varje jul – nämligen lussekatter. Helt klassiska sådana, gyllengula, goda och fina! Har receptet från förut i arkivet men man tröttnar väl aldrig på lussekatter inte!? 

Älskar saffransdoften som sprider sig i hela huset! 
Lussekatter hittar ni receptet på HÄR. Kesellan i receptet, har jag märkt, är inget nödvändigt och jag brukar oftast inte använda det i. Det känns inte som de skulle bli saftigare för det. Nej, ju mer smör desto saftigare och godare säger jag! 
//Matilda
Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.