Julkalender 2013 – Lucka 11

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Toffifee – det gjorde jag till påsken som en av godissorterna men det går absolut lika bra att göra dessa goda till julen! Om du inte smakat på de köpta varianterna av toffifee som finns i guldförpackning, men gillar kola, nötter, nougat och choklad, ja då ska du testa dessa till julen! Du kommer älska dem! En riktigt dröm för kolaälskare som mig.

Receptet finns i arkivet, klicka HÄR för att komma till receptet.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.