Sött & gott till Melodifestivalen

  Skrivet den   av   2 kommentarer

Säkert är det väldigt många som läser min blogg som också gillar Melodifestivalen lika mycket som jag! I två år har jag här på bloggen publicerat recept på det jag gjort till ”mellokvällen” och tänkte även fortsätta med det i år. Har redan planerat lite vad jag ska göra varje lördag och själva finalbakverket är ju roligast! Då ska man allt satsa 🙂 

Så med början från 1 februari – alltså nästa lördag, ska jag lägga upp recept på det jag gjort till kvällen – sex veckor framåt.
Ser jag framemot!
Några saker jag gjort;
NUU KÖR VI!
//Matilda
Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

2 kommentarer

  1. Sofia skriver:

    Vilken kul idé, ska bli kul att se vad du hittar på denna gången!

  2. Matilda skriver:

    Ja! Tack! 🙂 Ska allt se till att hitta på något gott 😉

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.