Favorit i repris!

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Idag är det premiär för något som jag kallar ”Favorit i repris!” här på bloggen! Det kommer publiceras ett inlägg varje fredag kl. 07.00 där jag valt ut mina absoluta favoritrecept som jag tycker kan behövas få en repris och synas på nytt.

Eftersom det är fredag och dags för helg tänkte jag tipsa er om en underbart god glass som man inte heller behöver glassmaskin för. Nämligen dulce de leche – glass! Kalasgod!!
Kanske något för Melodifestivalspremiären?

Receptet hittar du HÄR.

//Matilda

Ha en fin helg!

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.