Favorit i repris!

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Dags för en favorit i repris igen! Denna gång en variant på den älskade och lättbakade kladdkakan som jag bakade i somras. Vit kladdkaka, och oj vad god den var!! Jag fullkomligen tokälskar vit choklad så den här kladdkakan är verkligen helt perfekt för mig. Verkligen en stor favorit.

Receptet hittar du HÄR.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.