Favorit i repris!

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Dags för ytterligare ett favorit i repris – inlägg!
Eftersom det är min namnsdag idag och för att jag ä l s k a r småkakor så tänkte jag tipsa er om dessa tigerkakor jag kom på för ett par år sedan efter jag att suttit och tänkt att det borde finnas en småkaksversion av den mjuka tigerkakan.
De blev verkligen goda och blev en favorit hos mig!

Receptet hittar ni HÄR.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.