Påsktävling i samarbete med Baka & Dekorera

  Skrivet den   av   4 kommentarer

TÄVLING AVSLUTAD! 
Om drygt en vecka är det äntligen påsk och våren är här! Dessutom fyller Matildas kafferep 3 år nu i april. Det är alltså mycket att fira. Därför bjuder jag er nu på en påskig tävling i samarbete med den fina webshopen Baka & Dekorera.
Vinsten är ett set med strössel, muffinsformer och cupcakeflaggor som passar perfekt till den kommande påsken och våren. Pastelligt och färggrannt!

Det du ska göra för att vara med i tävlingen är att;

* följa @bakadekorera och @matildaskafferep på Instagram (om du förstås inte redan gör det!)
* svara på frågan ”vad kostar karusell muffinsformarna som finns i olika färger?”
   (svaret hittar du i webshopen, HÄR)
   samt
* dela ovanstående bild på din blogg (bifoga direktlänk) eller på ditt Instagramkonto (tagga @matildaskafferep och #bakadekoreratävling

Tävlingen håller på fr.o.m idag till på fredag, den 11 april, kl. 23.59.

Du kan kommentera både här under i kommentarsfältet och på mitt Instagramkonto under tävlingsbilden.

Hoppas du vill vara med! Lycka till!

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

4 kommentarer

 1. Anonym skriver:

  Hej!

  Karusell muffinsformarna kostar 49 kr. Glömde precis som min mamma att skriva det.
  Kram Madelene
  MaddeVla@hotmail.com

 2. Anonym skriver:

  Hej igen!

  Glömde totalt bort att skriva vad karusell muffinsformarna kostade. Svaret är 49 kr.
  Kram Birgitta
  abrahamsson.b@hotmail.com

 3. Anonym skriver:

  Hejsan!

  Följer, delar och taggar på mitt Instagram med namnet: madelene_abrahamsson
  Skulle vara så tacksam att få vinna och baka något riktigt gott.
  Jag har haft det väldigt tufft med svår elakartad cancer och inte kunnat baka på mycket länge. Vinner jag nu så ska jag baka goda cup cakes och bjuda min underbara mamma på. Hon vårdade mig i sitt hem under min hemska långa resa. Hon är guld värd! Håller tummarna så hårt jag kan!
  Kram Madelene
  MaddeVla@hotmail.com

 4. Anonym skriver:

  Hej!

  Skulle vara så roligt att få vinna och äntligen få baka tillsammans med min dotter igen. Hon har varit mycket svårt sjuk i cancer och varit sängliggande. Nu har hon övervunnit den hemska sjukdomen och kommit på benen igen. Så vad vore inte bättre än att få vinna den fina vinsten och baka något smarrigt ihop med henne. Håller tummar och tår att just jag det fina påskiga setet får! Följer, delar och taggar på mitt Instagramkonto med namnet birgitta_abrahamsson.
  Kram och GLAD PÅSK!
  abrahamsson.b@hotmail.com

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.