Eurovisionsfinal

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Ikväll är det äntligen dags för Eurovision!! Wohoo!! Bästa på hela året och jag kommer absolut hålla tummarna för Sverige (ja, lite för Finland också, men mest på Sverige) 🙂

Om ni följer mig på Instagram (om inte, följ mig på @matildaskafferep) har ni kanske sett att jag bakade macarons igår kväll. De ska jag fylla idag med en ljuvlig, fräsch fyllning och förhoppningsvis blir de bra och goda fastän de inte blev det snyggaste… Receptet lägger jag upp så snart som möjligt.

Förra året när ESC hölls i Sverige gjorde jag en rulltårta fylld med jordgubbsmousse och dekorerad med massvis av färggranna fjärilar, som då var årets slogan tillsammans med ”We are one”.

Om du inte hinner baka något stort, men ändå vill ha något sött och gott framför TV:n (vilket är ganska så obligatoriskt enigt mig!) ger jag er nu några tips som du ännu hinner göra inför kvällen;

Snickersrutor

White peanut butter banana cups (himmelska!!)

Lite nyttigare – choklad/jordnötsbollar samt dadel/kokosknappar

Frysta yoghurthallon med jordnötssmör

Dadelbollar

Jordnöts- och chokladrutor

Kolapopcorn

Eller varför inte lite enkla, chokladdoppade jordgubbar?

Själv ska jag äta mina macarons och lite nachochips med hemgjord guacamole (mums!!).

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.