1000 följare!

  Skrivet den   av   4 kommentarer

Idag nådde jag till 1000 följare på mitt Instagram-konto @matildaskafferep vilket jag förstås är himla glad över! Att så många vill följa mig och mina bakningsbilder. Och blir alltid glad över varenda en kommentar ni alla följare lämnar.

Tack! 🙂

När jag inte publicerar inlägg här så finns jag alltid på Instagram och postar bilder. Titta gärna på mina bilder om du inte gjort det, dessutom får du se bilder på det jag bakat före jag postar recepten på bloggen!

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

4 kommentarer

 1. Sara (RödRand) skriver:

  Vad roligt för dig! Tycker att du är värd det, så många härliga och inspirerande (och goda!) recept som du frikostigt delar med dig av. Tack!

 2. Matilda skriver:

  Åh tack så hemskt mycket!! 🙂 Blir så glad av din kommentar!

 3. Magnus skriver:

  Grattis till dig!
  Bra jobbat.

  Så många fina recept och massor av fina bilder du har!!!!!

  Jag skall se till att följa dig nu oxå 🙂

  Magnus

 4. Matilda skriver:

  Oj tack så jättemycket!! 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.