Inköp av bakningsgrejer och loppisfynd

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

När jag var på Åland blev det förstås några inköp och förstås blev det lite bakningsgrejer som vanligt. Även lite loppisfynd i form av gamla tallrikar. Det är något jag alltid letar efter på loppis. Äldre porslin, gärna Arabia, Rörstrand osv. Har ganska så mycket hemma nu, men det är så kul att fynda sådant, kan inte sluta! 🙂

Butiken jag tipsade om i Sittkoff Gallerian, Bakfickan. Där köpte jag fyra saker;

En rosa assiett, röd pastafärg, en tyll (som man ex. kan laga snyggt ”korgmönster” av på tårtor) och en sockertermometer.

När vi åkte till olika loppisar runtom på Åland fyndade jag som sagt gammalt porslin. En från Arabia, en från Gustavsberg och en skål som var av okändare märke (fast ändå svensktillverkad). Hittade även en fin kniv och sked.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.