Grillad vattenmelon och nektarin med kokosyoghurtdipp

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Att grilla vattenmelon kanske låter konstigt? Men det är det inte. Det är nämligen jättegott att grilla melon, eller ja, all sorts frukt! Jag har använt vattenmelon och nektarin, mina två bästa frukter på sommaren. Frukten blir varm och söt och god och serveras sedan med kokosyoghurt. Perfekt, lätt och fräsch efterrätt efter grillat. Rosta gärna kokosen så får de god smak!

Grillad vattenmelon och nektarin med kokosyoghurtdipp:

Skär vattenmelon i kuber och nektarinen i klyftor. Trä upp på träspett. Vispa grädden löst och blanda försiktigt ihop med resterande ingredienser. Häll upp i små skålar. Grilla spetten på grillen så de får lite färg och blir varma. Servera genast med yoghurtdippen och garnerna med lite rostad kokos!

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.