Månadens recept

  Skrivet den   av   2 kommentarer

Som ni kanske märker har jag bytt header till en något mer höstigare och säsongsanpassad sådan. Den förra var rätt så vårig och färggrann, så den här kommer jag hålla till åtminstone nästa vår.

Förutom att jag bytt header har jag även tagit bort några sidoelement och lagt till en länksidan nedanför headern.

Och så det jag egentligen tänkte berätta, jag har börjat med något som heter ”Månadens recept” och går alltså ut på att jag varje månad väljer en bild + recept som jag tycker ni borde kolla på och testa! Något som är i säsong just då och som kanske är en favorit hos mig.

I oktober har jag valt en nyttig äppeltårta som jag gjorde förra hösten. Om du klickar på bilden som finns här på vänster sidan om inlägget så kommer du direkt till receptet.

//Matilda

Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

2 kommentarer

  1. Anonym skriver:

    Agneta utanför Piteå…tycker att denna såg så god ut och verkade nyttig också. Det är sent nu men i morgon ska jag göra den. TACK för Din blogg, läser då och då och tycker om det jag läser och ser.

  2. Matilda skriver:

    Ja, god är den verkligen! Man behöver inte alls ha dåligt samvete när man äter en bit 😉
    Åh tack så mycket!! Blir så glad 🙂

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.