Nyårsdesserter

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Nyår är snart här och med det kommer all menyplanering och självklart desserter också. Förra året samlade jag ihop en massa favoriter som jag tipsade om och gjorde ett stort dessertinlägg. Nu har jag satt till några nya desserter och detta är den perfekta listan om du inte vet vad du vill göra för gott till nyår! För att komma till inlägget, klicka på bilden ”Vad göra för efterrätt? KLICKA HÄR”, som finns på vänstra sidan om bloggen. 
//Matilda
Kategorier: Matildas Kafferep

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.