Fettissöndag

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Idag är det fettissöndag, men tjuvstartade lite och åt min semla redan igår! Det är så himla gott, har längtat hela året efter en nybakad, färsk semla men har hållit mig ända tills nu 🙂

Har du bakat eller ätit några semlor än?
Om du vill baka dina egna har jag ett recept på de HÄR.
//Matilda
Kategorier: Matildas KafferepTags:

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.