Smörgåstårta och skinkrosor

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Förra veckan hade jag fått en beställning på en skink- och ostsmörgåstårta för ca 15 pers och tänkte att jag skulle visa er resultatet vilket jag blev väldigt nöjd med. Jag hade tre lager fyllning varav två av dom var en skinkröra med pepparrot, dijonsenap och rödlök och ett lager med äggröra.

Skinkrosorna jag dekorerat med är relativt enkla att göra, tänk dig att du gör marsipanrosor. På samma sätt görs dessa men med skinka istället. Använd bara rund påläggsskinka som du halverar och sedan är det bara att börja med rosorna!

//Matilda


Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.