Pumpa- och chokladrutor

  Skrivet den   av   1 kommentar

Hösten är här på riktigt och något av det godaste jag vet på hösten är pumpa. Underbar i både mat och i bakverk! Min favorit är myskpumpa, vilken jag också använt i dessa rutor.

Ja, pumpa- och chokladrutor. Låt oss tala om dem. Jag fick inspiration när jag såg liknande på pinterest och gjorde sedan receptet svenskt. Saftiga, lite brownie-aktiga i konsistensen och en underbar smak av pumpa vilket ger en fin färg och passar perfekt med den mörka chokladen.

Pumpa- och chokladrutor:

Om du vill baka något annat med pumpa hittar du fler recept HÄR.

//Matilda


Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

1 kommentar

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.