Årets pepparkakshus 2015

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Eller tja.. snarare pepparkakskarusell.

Såg inspiration och modell till denna i en tidning, och den kommer ursprungligen ifrån Mattias Kristianssons bok ”Pepparkakeland”. Hästar, polkagrisstänger, rosa, vitt och guld. Så fick årets pepparkakshus bli och är riktigt nöjd med den!
Taket var lite trixigt att få till, det blev en aning snett kanske, men som jag brukar säga; det är bara charmigt.
//Matilda
Kategorier: Matildas KafferepTags: ,

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.