Baka med pumpa i höst

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Jag älskar pumpa i bakverk och jag har flera pumpa-recept här på bloggen faktiskt! Allt från paj till scones. Om du precis hittat till min blogg och inte hunnit kolla igenom mina recept, tänkte jag tipsa om mina godaste recept med pumpa. Kanske kan låta konstigt, men lova mig att du testar något av dessa recept!

Pumpascones med torkade tranbär

pumpa4

Pumpatryfflar

pumpa5

Pumpapaj med marängtopp

pumpa2

Cookie dough pumpkin cheesecake bars

pumpa1

Pumpa- och chokladrutor

pumpa3

//Matilda

Kategorier: Matildas KafferepTags: ,

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *