Årets pepparkakshus

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

Årets pepparkakshus är klart och det är som det ska vara, lite charmigt, mysigt och ”lantligt”. Men jag är nöjd, speciellt med de söta vimplarna som jag tycker passade så fint där!

Mitt recept på kristyr jag brukar använda hittar du HÄR.

matildaskafferep5

matildaskafferep6

Mina andra pepparkakshus jag gjort under åren:

2015 / 2014 / mini-pepparkakshus / 2013 / 2012 / 2011

//Matilda


Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *