Fem sötsaker till alla hjärtans dag

  Skrivet den   av   Inga kommentarer

På tisdag är det åter igen alla hjärtans dag, dagen då kärleken ska firas, men som tyvärr är en väldigt kommersiell dag. Nåväl, en tårta eller några biskvier tycker jag åtminstone en kan baka! Slår alla chokladaskar och röda rosor i världen.

Här är fem godsaker du kan bjuda på;

Jordgubbsbiskvier

Ombre cake med jordgubbar och mascarponefrosting 

Raw polkacheesecake

Hallon- och kokosmazariner

Mangocurd med kokosmousse

//Matilda

Kategorier: Matildas KafferepTags:

Bloggare: Matilda

Mitt namn är Matilda och är en 20-åring bosatt i Finland med ett brinnande intresse för bakning och matlagning. Nybliven kock till yrket och på väg att bli konditor. Två stora drömmar jag har är att ge ut en alldeles egen kokbok och att öppna ett konditori.

Kommentarer

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *